Thursday, December 24, 2015

Setelah setahun pencen hike..

Okay sebelum update nak ucapkan selamat bercuti buat semua dan salam maal hijrah..time cuti2 ni mesti ramai balik kg kan..syok la korg yg blk kg tu mcm kita ni cuti lama pun kena buat keje jugak dkt rumah..almaklum la keje kita ni bukan kira pun klo dah bz kena la hadap..lg pun ahad dah start kuliah..😢
Ok lah sbnrnya dah lama stop hiking ni..bukan merajuk ka ape tp kekangan waktu xmengizinkan..xsilap last pi tahun lepas 29 nov 2014 hike dkt pine three hill, fraser hill..sana mmg syok tp mencabar sakit kaki xpyh nk kata la..track dia turun naik..tp tahun ni ada masa terluang sikit naik balik tp kali ni pi bukit tabur east..mula2 risau jugak nak pi sbb google tmpt tu mcm2 kes..tp satu ja la klo niat kita ok insya allah di permudahkan..pi sana 5 dec 2015 naik dlm kol 5.45 pg mcm tu kot..tido pun tido ayam 1 jam lebih sbb bgn kol 4 pagi..time nak naik tu gelap la jugak tp nasib baik la phone ada torch light so kira sng and mudah nk tgk track..tp xnaik smpai puncak sbb ramai sgt malas pulak kita nk beratur..hehe..so kami gadis2 duduk je sambil masak meggie..sbb msg2 dah kebuluq gila katakan..tp nasib baik la xd sakit ape2 risau jugak sbb dh setahun lbh x hike den hike blk naik tabur pulak..ingat nk start broga blk ke ape..lepas turun tabur mcm biase la kami terus pi sendat tok mandi manda..berpiknik sat dkt sana smbil makan2..next destination kena hold dulu sbb dah bz keje and dah start kuliah..lg pun bln 1 ni ada training dkt singapore and pulau bintan..den plan nk holiday pulak restkan otaq penat sgt asyik ralit keje ja kan..hehe..ok la xmaw bebel byk2 sbb nk smbg buat keje..















TERIMA KASIH BACA ENTRY SAYA

No comments:

Post a Comment